![]() |
||
|
|
|
Wet Set Home - OLD Forum Archives - Clips 4 Sale - Members Area Tour |
|
|
|||
|
|||
|
Two nights ago, I had my first genuine bedwetting accident in 30 years. I've wet on purpose before, but this is the fist time in my memory that I've wet while asleep. I didn't know what I'd done until I'd been awake for a little while already. It wasn't a huge quantity, but enough to soak through my underwear, shorts, lower sheet, the holes in the old plastic matress cover, and leave a large dinner-plate sized patch on the matress itself.
I don't know what caused it exactly, but I know I'd drunk a fair amount of soft drink the afternoon before, I was very stressed before going to bed, and I do remember dreaming, but can't remember any details. Just thought I'd share this first-time experience. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
コーチ アウトレット
我々 の人々 に自分自身が存在方法は重要です。それが私たちとどの ように私たちは行動のような人々 を示しています。鮮やかな色を着ることにされた場合最 も可能性の高い、彼らの心には何を言うこと恐れている ではない、非常に大胆な文字をが。固執する場合よりも 暗い色で他の人をブレンドし、どのようにあなたがする ことがで*ますを表示しようとしています。コーチ 財布 はちょうどどのくらい彼らの物理的な外観が重要である し、はなぜ彼らのブランドの服やアクセサリーを購入す る多くの人々 を発見されています。人々 からのアクセサリーを購入する最も人気の高い終わりの 会社の 1 つはコーチです。コーチ 財布 のコーチを家族として 50 年以上前始めました。六つの革職人は独自のコレクショ ンは、マンハッタンのアパートから始めた。このコレク ションでは、品質革のバッグや他のアクセサリーのなさ れました。使用法は世代から世代へ受け継がれていたス *ルだった。それかからなかった袋と wonde を手に細工rful 技術の普及に。多くのお客様に、高品質の製品を来るし 、監督のブランド名を検索します。コーチバッグ 、非常に最初のコーチのバッグのためのインスピレーシ ョンは、実際には、アメリカの野球のグローブから来た 。コーチの創始者、グローブと着用革のテクスチャに使 用された、複雑なマー*ングを通知します。彼はそんな に彼は彼自身のバッグにこのデザインを適用しました。 彼は強く、ソフトも作ることがで*た。コーチ 財布 監督は、スエードや革の生地で作られてアクセサリーの 主要なアメリカ マーケティングになりました。各製品の最高品質であり 、のみ、最高の革を使用しました。その職人の技と品質 時間をテストされているものです。1940 中に行われたコーチ バッグまだ良好な状態では、顧客がどのように耐久性の ある表示されます。コーチバッグ |
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|