anna bajsar på sig



[ Hot Wet Photosets ] [ Join Paysite ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]

Posted by karb on September 27, 2000 at 15:06

Anna kom hem från skolan och stängde ytterdörren efter sig. Blyg som hon är, har hon inte gått på toa på hela dagen i skolan, och är nu så nödig att hon nästan gör i trosorna när hon famlar efter ytterdörrens nycklar. Kissblåsan är sprängfylld och det trycker på ordentligt där bak också. Hon är alldeles ensam hemma och kommer att vara det i ytterligare några timmar - hela huset är hennes.
Nu trycker det på rejält, och samtidigt börjar hon bli lite kåt - undrar hur det känns att göra på sig? Undrar hon för sig själv… Hon går in på toaletten och låser för säkerhets skull dörren, fastän hon är ensam hemma. Hon betraktar sig själv i den långa badrumsspegeln. Hon ser en blond medelsnygg tjej med fina fast bröst och välformad stjärt, som står och håller sig själv på fittan av desperation. Ska jag verkligen kissa på mig som en liten unge, undrar hon. Och jeansen då? Så jobbigt det blir att tvätta dom! Äsch.. det går nog fort!
Det känns lite ovant, måste hon medge för sig själv, eftersom hon aldrig stått upp och kissat förut. Först släpper hon efter bara lite grand för att känna hur det känns…..pssssccch… Det blir med ens varmt och vått i trosorna, men ännu syns ingen fläck utanpå jeansen. Det där var ju riktigt skönt, tänker hon för sig själv. Jag kissar på mig lite mera….pssccchhhsscchh….stön…psscchhhh..psssccch… Hon blir mer och mer kåt då hon ser i spegeln hur en våt fläck tar form mellan benen och sprider sig snabbt utåt. Psssssscccccshchsschhsh… nu har hon släppt efter helt och kissar precis som om hon satt på toaletten. Hon känner hur kisset rinner längs benen och skapar en varm pöl på golvet. Pssscchh…psssssscchchchhhh. Alldeles genomvåt av sitt eget kiss är hon färdig med kissandet. Jeansen är alldeles nedkissade, och långa kissränder sträcker sig ner längs benen hela vägen till hennes nakna fötter.
Sedan funderar hon på om hon ska bajsa på sig också, för att känna hur det känns. Det borde inte bli så kladdigt, eftersom jag inte varit lös i magen på länge, tänker hon. Kisset börjar kallna nu, så hon tar av sig jeansen och ställer sig i profil så hon ska kunna se bättre. Hon är nu så bajsnödig att hon måste spänna skinkorna för att inte baja i trosorna. Efter att ha hämtat andan i ett par sekunder släpper hon greppet om slutmuskeln med ett ljudligt stön. Först händer just ingenting, men snart känner hon hur det börjar hända något där bak. Först kommer det bara lite gas…pfftt…prrpfft…pffft…, men snart känner hon hur en stor bajskorv börjar komma utan att hon behöver pressa något alls. Sakta kommer den ut med ett knäppande ljud.. p….p…..pp.pp…p. Bajset är lite halvmjukt, men ändå inte för mjukt. Nu har bajset nåt bakdelen av hennes trosor och hon ser i spegeln hur de sakta börjar pressas ut. Först bara lite, men sedan allt mer. Bajset trycks mot bakdelen av hennes trosor och pressas ihop….crrssshhh… Hon måste nu ta i för att kunna bajsa på sig mer. Hon pressar med ett svagt stönande…nnnnnn…..ckcrrrssssssccchhh….nnnnn……p..pfft….cckkrrrssshh. Hon ser hur bakdelen av hennes trosor nu pressas ut mer och mer i en stor rund form. Till sist har hon bajsat på sig färdigt, och nu är hon såååå kåt att hon inte kan låta bli att smeka sin vid det här laget alldeles plaskvåta fitta….

Fler sådana här på svenska, tack!

Karb 2000


Email:


Replies :



[ Hot Wet Photosets ] [ Join Paysite ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]