Re: anna bajsar på sig



[ Hot Wet Photosets ] [ Join Paysite ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]

Posted by congus on September 27, 2000 at 23:33

In Reply to: anna bajsar på sig posted by karb on September 27, 2000 at 15:06

Två generationer.
Det var när den kissälskande skolflickan Sofia fick tre timmar ledigt från skolan och kom hem överraskande, som hon började misstänka att även hennes mamma, Lena, kissade på sig. Och njöt av det!
Mamma Lena jobbade på SJ och hade mycket oregelbundna arbetsti der. Hon reste som konduktör med fjärrtåg över hela landet och var borta flera nätter i veckan.
Idag hade hon kommit från Norrland vid 10-tiden på förmi dan. När Sofia klev in genom dörren vid 12-tiden, såg hon tvärsigenom huset att Lena satt ute på altanen, gosade i solen och drack kaffe. "Hej mamma" ropade hon. Lena vinkade glatt tillbaka och verkade njuta av sommaren.
Sofia blev jättesur över att mamma Lena var hemma. Hon hade tänkt utnyttja håltimmarna till en liten privat kissfest, men det gick ju inte nu. Men hon var kåt, och gick in på toaletten för att pulla lite som tröst.
Ovanpå den röda tvättkorgen hade mamma Lena lagt sin blå uniformskjol. Korgen var halvöppen och Sofia skymtade ett par rejäla, långbenta skära underbyxor. Hon blev nyfiken. Hade mamma verkli gen såna gammaldags underkläder? Och mitt i sommaren? Hon stack ned handen och lyfte upp underbyxorna. Sofia flämtade till.
Byxorna var genomvåta, tunga som bly, alldeles gulfläckiga och doftade av kiss. Sofia letade vidare i korgen och hittade strumpbyxorna som mamma haft. Dom var lika våta!
Hade mamma verkligen kissat på sig, precis som Sofia bru kade göra, bara för att det var skönt? Tanken på att dom var två i famil jen som gillade samma sak gjorde henne jättekåt.
Snabbt hoppade hon ur jeansen och drog på sig mamma Lenas kissvåta byxor och strumpbyxor utanpå sina egna trosor. Sedan ställde hon sig bredbent i badkaret och kissade en lång, varm stråle som gjorde mammas under byxor ännu plaskigare.
Hon slängde tillbaka kisskläderna i tvättkorgen och tog på sig jeansen igen. Med en kaffekopp i handen och den sköna känslan av fuktiga trosor mellan benen gick hon ut till mamma på altanen.
"Vet du vad som hände idag, mamma?" ljög Sofia. "En av flickorna i klassen kissade i byxorna mitt under timmen. Är inte det konstigt - att inte hinna till toaletten när man behöver?"
Hade mamma kissat på sig av en olyckshändelse, skulle hon sagt det nu, tyckte Sofia. Men mamma höll med och tyckte också det var underligt att flickan i klassen inte hunnit till toaletten. Hon försökte inte ens påstå att hon själv råkat ut för samma sak. Så det hade hon nog inte!
Sofia visste inte hur hon skulle bära sig åt för att säkert få reda på hur det låg till. "Skulle hon kanske kissa på sig när mamma såg? Det var visserligen väldigt lockande men...Nej, det var för perverst", tyckte hon.
Mamma Lena reste sig upp och gick in i huset. Sofia följde efter. Men det var väldigt vad mamma gick konstigt - det såg nästan ut som om hon höll på att kissa på sig!
Lena slank in på toaletten, men stängde inte dörren riktigt efter sig. Sofia stannade utanför, men kikade in och drog efter andan. Hon hade slängt dom kissvåta kläderna så slarvigt att dom hängde över kanten på tvättkorgen.
Sofia såg att Lena lyfte upp dom våta byxorna och tittade undrande på dom. Sedan stoppade hon ned dom djupt i tvättkorgen, liksom för att dölja vad hon gjort. Sofia började bli allt säkrare på att hon verkligen hade en kissmamma. Men hon fortsatte att prata genom dörröppningen; mamma skulle minsann inte få chansen att kissa ifred!
Lena kom ut igen och såg lite plågad ut. Hon hade en grå, mjuk och slapp bomullsoverall på sig. Den satt åt rätt hårt om baken och låren, men var vid och skön för övrigt. Hon sa inte så mycket, men kokade nytt kaffe och dom gick ut på altanen igen.
Tänk om mamma också hade tänkt sig en skön, kissig eftermiddag och det var därför hon verkade så konstig och spänd? Tänk om hon höll på att kissa på sig just nu! Sofia nästan rös när hon tänkte på det. Hon blev så kåt att hon snabbt sprang in i köket och drack två stora glas saft så att hon också skulle bli kissnödig fort.
Mor och dotter pratade vidare och njöt av solskenet. Lena drog upp benen i stolen framför sig och höll hårt om knäna. Sofia såg mammas fitta avtecknas genom byxorna som en rund kulle. Sofia var inte riktigt säker, men hon tyckte att byxtyget var lite fuktigt strax under fittan. Det såg nästan ut som om mamma satt och kissade på sig!
Sofia blev allt kåtare ju längre tiden gick. Nu var hon själv också rejält kissnödig - allt kaffet pressade på. Den lilla skvätt hon kissat i mammas underbyxor hade inte räckt långt.
Hon började så smått föra in samtalet på känsliga områden. "Blir du också kissnödig när du dricker kaffe, mamma? Det blir jag." Jodå, det blev Lena också. Sofia fortsatte:"Jag undrar hur det känns att kissa på sig?"
Hon broderade detaljerat om sin påhittade klasskamrat; hon som kissat på sig i skolan. Hur hon försökt hålla sig men inte klarat det. Hur hon kramat med handen mellan benen men att kisset ändå trängt förbi och runnit mellan fingrarna, längs låren och ned på golvet. Hur hon gråtande rusat ut ur klassrummet.
Medan hon berättade tittade Sofia nyfiket på sin mamma. Lena lyssnade uppmärksamt, men verkade ändå egendomligt frånvarande. Då såg Sofia att den mörka fläcken mellan mammas ben nu syntes tydligare och hade blivit större. Antingen var hon så kissnödig att hon inte längre kunde hålla tätt, eller också småkissade hon bara för att det var skönt.
Sofia drog också upp benen så att hon satt precis som mamma, med fittan som en liten bulle genom jeansen. "Skulle hon våga kissa en skvätt?" Hon låtsades titta ned på marken men sneglade hela tiden på mammas skrev.
Den mörka fläcken blev för en sekund alldeles blank och växte lite grann. Nu var Sofia säker - mamma Lena satt och kissade på sig med avsikt.
Sofia bestämde sig för att göra likadant. Hon slappnade av och lät en kort stråle kiss fukta sina trosor och jeans. Hon tittade ned mellan benen utan att försöka dölja det. Det blev bara en liten fläck som knappt märktes. "Fan" tänkte Sofia och kissade en stråle till. Nu blev jeanstyget lite blankt, vått och en ganska så stor fläck syntes under fittan.
Hon tittade sin mamma fräckt i ögonen och sa: "Ojdå - jag kissade visst på mej." Lena tittade fascinerat på sin dotters våta skrev. Men hon gjorde ingen min av att dölja sina egna synder.
– Hur kändes det - var det äckligt? frågade Lena så småningom med lätt darrande röst. "Det vet du nog" svarade Sofia lagom uppnosigt. "Du har ju också kissat på dig alldeles nyss, jag såg nog när du gjorde det."
Mamma Lena satt kvar. Hon visste inte riktigt hur hon skulle hantera situationen. Skulle hon erkänna inför sin dottar att hon gillade att kissa på sig? Eller skulle hon fortsätta att låtsas som om inget hade hänt?
– Kom igen nu, mamma. Det är ingenting att skämmas över. Erkänn att du tycker om att kissa på dig - det gör iallafall jag!
Lena suckade: "Javisst - jag tycker det är skönt. Och jag brukar faktiskt göra det ibland när jag är ensam." Hon satt kvar som tidigare med uppdragna ben.
– Hade du tänkt dig en härlig, kissig eftermiddag idag då, un drade Sofia småleende. Lena nickade. "Det hade faktiskt jag också, nu när jag fick ledigt" erkände Sofia blygt. Dom brast i skratt båda två. Men Lena blev fort allvarlig igen. "Jag vågar inte skratta. Jag är så kissnödig att då kommer nog alltihop i byxorna."
– Men nu när jag vet gör det ju inget sa Sofia glatt. "Jag tänker ialla fall kissa på mig riktigt mycket om en stund." Hon funderade lite. "Gör det nåt om jag tittar när du kissar? Det såg så skönt ut nyss när det blev vått i dina byxor."
Lena tvekade. Skulle hon verkligen låta sin dotter dela hennes största hemlig-het? Samtidigt var hon ju tvungen att erkänna att det kittlade i kroppen av kåthet när hon tänkte på hur det skulle vara att få kissa på sig inför sin dotter.
– Vi kan väl byta" fortsatte Sofia. "Jag tittar på dig och du tittar på mig. Nu kissar jag lite." Hon tittade ned i sitt skrev och lät en lång stråle komma. Jeanstyget blev blankt för ett ögonblick och det våta mellan hennes ben växte.
– Nu är det din tur" sa Sofia sen och väntade. Mamma Lena, som blivit rejält kåt av att se sin dotter kissa på sig, gav hämningarna på båten. Och hade hon inte gjort det av fri vilja, hade hon nog kissat på sig ändå, så tryckte det på. Hon var ju jättekissnödig redan när Sofia kom hem.
Hon tittade nyfiket mellan sina ben och kissade med ett litet pysande ljud en tjock stråle i byxorna. Den mörka fläcken i skrevet på dom grå byxorna växte lite till. Hon kunde inte låta bli att lägga han den på fittan och känna.
– Är det skönt, mamma" undrade Sofia kärleksfullt. Lena kunde bara nicka - hon var för kåt för att prata. "Nu kissar jag lite till" sa Sofia och släppte iväg en liten fors, som gjorde jeansen så våta att nå gra droppar föll ned på marken.
– Ska...., ska vi gå in "stammade mamma Lena och försökte gnida sin fitta så omärkligt som möjligt. Sofia nickade glatt och reste sig upp. Hon vände baken åt sin mor och sa: "Titta mamma!"
Med ett behagfullt vickande på ändan kissade hon en lång stråle till i byxorna. Det blev en fuktig rand på insidan av vänstra låret. Hon gnuggade fittan ett par tag innan hon gick in i huset tillsammans med sin mor, som motvilligt släppte taget om sin fitta.
Dom satte sig vid köksbordet och fortsatte att prata. "Hur länge har du hållit på så här, Sofia" frågade mamma Lena och försökte låta lite sträng. Sofia fnissade och funderade. "Jättelänge" svarade hon sen. "Alla gånger som du trott jag haft otur och kissat på mig på hemvägen, har jag gjort det med avsikt." "Du då mamma" undrade Sofia nyfiket.
Nu var det Lenas tur att bli fundersam. "Samtidigt som jag bör jade på SJ, tror jag. Men allra första gången var när tunnelbanan hit ut fick stopp och blev stående inuti berget en hel timma.
Ingen fick ju gå ur vagnen, ingen toalett fanns och då kissade jag ner mig utan att vilja det. Som tur var såg ingen det. Men det kändes skönt att kissa i byxorna, så nästa gång jag bodde ensam på hotell i Norrland provade jag på riktigt. Och så har det fortsatt.
Sofia tvekade. Skulle hon våga gå vidare? "Har du....., jag menar - tror du det är skönt att...." Hon tog mod till sig. "Har du aldrig bajsat på dig nångång?" Lena slog ned blicken. "Jo, det har faktiskt hänt" sa hon tyst.
Sofia flämtade lite av kåthet. Tänk om hon kunde få mamma att bajsa på sig när Sofia tittade på. Sofia hade visserligen själv bajsat byxorna fulla ibland, men trott att hon var ensam i hela världen om att gilla det. Nu var dom två!
Sofia frågade vidare: "Kan du..., jag menar - ska du bajsa på dig idag?" Med återhållen andhämtning väntade hon på svaret. Mamma Lena svarade: "Ja, jag är både bajsnödig och kissnödig, så det kan nog hända."
Nu var Sofia så kåt att hon knappt visste vart hon skulle ta vägen. Hon var ju också rejält nödig - tänk om dom båda två kunde bajsa byxorna fulla! Sofia knäppte försiktigt upp jeansknappen under bordet och drog ned blixtlåset - sakta så det inte skulle höras. Hon stack ned ena handen i dom våta trosorna, särade på benen och onanerade sakta. Hon slöt ögonen och njöt.
Lena var också i sin egen värld. Hon kissade en skvätt då och då, och vickade på stolen för att blöta ned hela byxbaken. Även hon stack ned en hand i byxorna och onanerade långsamt och njutningsfyllt.
Det var en härlig syn - mor och dotter som satt tysta vid köksbordet, båda onanerande i sina kissvåta byxor. Sofia reste sig hastigt. "Ska vi gå ut lite till, mamma? Jag är så kissnödig." Lena kände likadant och följde med.
Dom satte sig i trädgårdsmöblerna på altanen igen. Lena drog upp benen som förut. Sofia flämtade till när hon såg att hela baken på mammas byxor nu var mörka av kiss. "Nu kissar jag" sa Sofia och tit tade sin mamma i ögonen. Hon lät en lång och tjock stråle visslande hamna i jeansen. Det rann ned på gol vet och blev en liten gul fläck.
Lena - nu kåt som en hynda - satte ned benen på golvet igen, skrevade och lyfte på baken. "Nu ska mamma bajsa " sa hon till sin dot ter. "Får jag känna, mamma" nästan ropade Sofia. Lena nickade. "Skynda dig då - nu kommer det!"
Sofia lade handen mellan sin mammas runda, blöta skinkor och kände hur dom spändes isär. En tjock klump växte fram ur stjärthålet och fyllde nästan ut rymmet mellan Lenas skinkor. Sofia kände på bajset - det var mjukt och varmt.
Lena satte sig oberört ned igen. Hon rörde sig lite framåt och bakåt för att gnugga ut skiten i trosorna. Sofia höll på att dö av kåthet. Hon struntade ifall mamma såg utan stack ned handen i jeansen igen och gnuggade häftigt. Lena spärrade upp ögonen och stirrade på handen som rörde sig rytmiskt upp och ned inuti Sofias jeans.
Sofia kastade huvudet bakåt, gnydde som en liten hundvalp och gav sig själv en underbar orgasm. Precis när det gick för henne kände hon mammas hand på sin utanpå jeansen. "Gud så skönt" tänkte So fia.
Nu hade mamma Lena också svårt att behärska sig. Men hon ville inte visa Sofia att hon brukade onanera med händerna begravda i sin skit. Istället gned hon fittan runt, runt utanpå byxorna. Men riktigt bra var det förstås inte.
Istället ställde hon sig bredbent upp och öppnade alla portar. Först kom bara en liten rännil av kiss, men sen! En fors blötte ned hennes trosor och byxor från midjan till knäna. Det plaskade på gol vet. Bajset som hon hade i trosorna blandades med kisset till en kletig gröt som gjorde att den mörka fläcken mellan hennes ben alltmer övergick i brunt.
Hon satte sig ned igen, skrevade brett och gned det blöta och skitsmetiga byxtyget mot fittan. Med ett kort tjut gick det för henne. Hon föll ihop över bordet som en trasa. Det var visserligen skönt, men mamma Lena skämdes som aldrig förr inför sin dotter!
Sofia satt kvar i sin stol och onanerade förstrött. Hon njöt av att se sin kåta mor, och funderade på om hon också skulle bajsa på sig. Men hon bestämde sig för att vänta lite. "Var det skönt mamma" undrade hon ömt. Lena orkade inte svara utan nickade bara utmattat.
"Vill du känna när jag kissar mamma" undrade Sofia. "Gärna" svarade Lena som nu började vakna till liv igen. Sofia ställde sig framför mamma och skrevade. Lena fångade smeksamt upp sin dotters kissvåta fitta i handen. Omedvetet juckade Sofia litegrann medan hon väntade på att kisset skulle komma.
Men det blev inte som hon ville. Sofia var ju både kiss- och bajsnödig, och det var bajset som hann först. "Hjälp mamma" sa Sofia. "jag tror jag måste bajsa också." Hon böjde lite på knäna och sköt ut ändan bakåt. Lena flyttade handen från sin dotters fitta till hennes mjuka, jeansklädda skinkor.
Med ett litet ploppande ljud trycktes en rejäl korv ut i Sofias trosor. Hon hade bara ett par tangatrosor under jeansen, så det mesta hamnade i jeansen. Lena kände hur bullen mellan skinkorna hastigt växte. Hon kunde inte låta bli att trycka till och kleta ned skitklumpen i Sofias skrev. Sofia stönade och gned sin fitta.
Då öppnades även porten till urinblåsan. En strid ström av kiss blandade sig med bajset - det rann nedför Sofias unga lår och kletade ned hennes jeans med en kladdig, brun välling av kiss och bajs.
Lena flyttade hastigt handen från stjärten till fittan och kände det sköna kitt-lan-det av kiss som strilade genom tyg. Hon kunde inte låta bli att också lägga handen på sin egen skitsmetiga fitta och gnugga lite grann.
Hon blev sprängkåt av upplevelsen; att mjukt smeka sin dotter som kissade på sig, samtidigt som hon gned sin egen bajsdoftande fitta. Lena kände att det höll på att gå för henne igen, så hon lutade sig tillbaka i stolen, skrevade på nytt och gnuggade febrilt. Med en snyftning fick hon en kraftig orgasm, som kom och gick i flera vågor.
Sofia stod kvar med fjärrskådande ögon. Hon krystade häftigt, och med handen kände hon att ytterligare en väl tilltagen bajskorv hamnade i jeansen. Hon kastade sig ned på stolen igen, tog ett grabbtag mellan skinkorna och smetade med bestämda tag in skrevet, fittan och låren med det färska, mjuka bajset. Hon lyckades pressa fram en rejäl skvätt kiss till, som blandade sig med bajset.
Med några ljudliga "Åh mamma vad jag är kåt" stack hon ned båda händerna i jeansen, smackade runt i gojan och onanerade vådsamt. Med ett skri som från en fågel gick det för Sofia.
Mor och dotter tittade nästan skrämt på varann. Sedan log dom och tänkte:" Vilka lediga eftermiddagar vi ska ha framöver!"



Email:


Replies :



[ Hot Wet Photosets ] [ Join Paysite ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]