Re: anna bajsar på sig



[ Hot Wet Photosets ] [ Join Paysite ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]

Posted by ? on September 29, 2000 at 07:21

In Reply to: anna bajsar på sig posted by karb on September 27, 2000 at 15:06

När Madeleine inte hann till toaletten

Madeleine var 19 år gammal, singel och gick sista året på Gymnasiet. Hon var mörkhårig, bara 1.63 lång vägde lite över dom 50.

Man hade firat en klasskompis sista dag i Stockholm, ätit tårta och Madeleine kände att den sista tårtbiten nog hade varit lite onödig. Nu satt hon på tunnelbanan hem och kände sig så uppsvälld att hon trodde dom vita sommarbyxorna skulle spricka.

Ett par hållplatser innan Madeleine skulle kliva av, började det kännas konstigt i magen. Det var tårtan som tryckte på. Madeleine ångrade plötsligt att hon inte gått på toaletten innan hon gav sig av från cafeét Då hade hon nog mått bättre nu. Men snart var hon hemma, så det var säkert inget problem, intalade hon sig. Men ju mer hon försökte låta bli, desto nödigare blev hon. Och inte nog med det - nu kände Madeleine att hon var jättekissnödig ochså. Det var väl kaffet till tårtan som hämnades.

"Jag måste gå på toaletten på tunnelbanestationen", sa hon för sig själv. " Annars kan det gå riktigt illa på hemvägen. Och den risken vill jag inte ta."

Med ett pysande stannade tunnelbanetåget. Dörrarna gled upp och Madeleine klev ut. Hon såg sig sökande om efter WC-skyltarna. "Där var dom!" Nu när Madeleine snart skulle få bli av med sitt problem, kunde hon slappna av litegrann. Men det skulle hon inte ha gjort - då kände hon verkligen hur tårtan tryckte på och ville ut.

Med några snabba steg slet Madeleine upp dörren till damtoaletten. Förvirrat stannade hon till - det var fullt med karlar på damernas ! "Tyvärr, damen", sa en flinande rödhårig karl i blå overall. "Det är tvärstopp i avloppet, så ni får gå nån annanstans."

Madeleine gick ut i tunnelbanehallen igen. Plötsligt hade magen lugnat ner sig och hon var inte kissnödig heller. "Så dum jag är", tänkte hon. "Självklart hinner jag hem - det är ju bara några kvarter." Med beslutsamma steg började hon gå hem mot våningen. Allt gick bra tills det bara var ett par kvarter kvar. Mitt utanför tobaksaffären kände hon hur det började pressa på och kännas som kramp i magen. Det tryckte och värkte. Madeleine knep ihop skinkorna och gick vidare.

"Det går ju inte an att bajsa ner sig mitt på gatan," tänkte hon. "Tänk om det är nån som ser. Och fy så kladdigt!" Samtidigt kände hon ett annat tryck i magen. Nu var hon ochså så kissnödig att hon nästan inte kunde hålla sig. Trots att hon höll emot så mycket hon kunde, trängde några droppar fram och gjorde trosorna lite våta mellan benen.

Mot sin vilja började Madeleine nu bli lite kåt. Hon mindes känslan när hon som åttaåring på väg hem från skolan inte kunde hålla sig utan kissade på sig. Även om det var fruktansvärt pinsamt, så var det på ett sett som hon inte riktigt förstod, väldigt skönt också. Men hon var ju inte åtta år längre. Och vuxna kvinnor kissar inte ner sig frivilligt, intalade hon sig.

Hon gick några steg till hemåt. Nu kändes det lite bättre i magen. Försiktigt vågade hon slappna av lite grann. Tänk så dum hon var egentligen - gå och fundera på hur det skulle kännas att kissa i byxorna mitt på gatan ! Madeleine skrattade för sig själv. Då - mitt i skrattet - kom det tillbaka. Hon han inte hålla emot förren en lång stråle av kiss hamnade i trosorna. Madeleine stannade och låtsades titta i ett skyltfönster. Försiktigt, hoppas ingen ser, kände hon med handen mellan benen. Det var bara lite, lite vått. Säkert syntes ingenting.

Några steg till. Trycket blev bara värre och värre. Madeleine började fatta det oundvikliga som höll på att hända - att hon, 19 år gammal - höll på att kissa i byxorna på gatan. Kanske skulle hon bajsa ner sig ochså! För nu började tårtan verkligen pressa på. Skulle hon gå in i närmaste butik och be att få låna toaletten - nej, det hann hon inte, så illa var det. Plötsligt kom hon på lösningen - hon hade ju sin tunna, lätta sommarkappa nedstopad i väskan. Om hon hade den på sig, skulle ingenting synas. Och då kunde hon ju faktiskt både kissa och bajsa utan att det gjorde nåt. Madeleine skrattade för sig själv.

Nu var hon faktiskt riktigt kåt- det erkände hon skamset för sig själv. Hon andades hastigare, fylld av spänning och förväntan inför vad som höll på att hända. Och det var inte bara kiss som gjorde skrevet vått - hon kände tydligt att det såsade ur fittan ochså ! Snabbt slängde hon på sig kappan, knöt till skärpet och gick vidare. Nu, när hon kände sig säkrare, längtade hon nästan efter det som skulle komma. Så när kisset trängde på nästa gång, höll hon knappt emot alls. Först när en rejäl fors gjort en blöt fläck mellan benen, knep hon till. Det gick bra. Men nu kände hon att det var magens tur. "Hur ska det gå till - kan man verkligen stå upp och bajsa," undrade hon för sig själv.

Hon stannade till vid ett nytt skyltfönster, bara ett hus hemifrån. Skulle sanningen fram, det erkände hon inför sig själv, skulle hon nog hinna hem om hon verkligen försökte. Men nu var hon så kåt att hon inte ville!

Madeleine böjde sig framåt mot skyltfönstret. Det var en godisbutik med små karamellpåsar längst fram i fönstret. Dom låtsades hon titta närmare på när hon kände ett enormt tryck i ändtarmen som hon bara inte kunde hålla emot. Och hon vill ju inte heller. Nu, tänkte hon, nu händer det. Halvhjärtat spjärnade hon emot, men det var försent. Utan att vilja det, särade hon litegrann på benen och knäade där hon stod framåtlutad. Hon halvblundade och kände hur en jättelik bajskorv pressade sig ut genom slutmuskeln och fyllde bakdelen av trosorna. "Vilken tur att mina vita sommarbyxor är så vida," tänkte hon för sig själv. Madeleine njöt. Och Gud så kåt hon var
!

Hon kände att det fanns mer som skulle ut. Men först stack hon försiktigt in handen under kappan och kände efter. Mellan skinkorna fanns nu en rejäl, varm bulle av bajs.

Madeleine böjde sig ned litegrann igen, tittade på påsarna i fönstret, särade lite mer på benen den här gången och krystade. Med ett litet skvättande ljud kom resten. Hon kände att trosorna inte räckte till, och att en del bajs trängde utanför trosresåren och hamnade i byxorna. Och nu - uatn att kunna hejda det, kissade hon ochså i byxorna !

Hon släppte alla hämningar och lät det rinna. Som en flod kom forsen av kiss. Fläcken i skrevet växte snabbt på framsidan av låren. Det rann nedför insidan av låren. Några droppar slog i gatan. Madeleine reste sig och gick gatan fram. Medan hon gick, fortsatte det att rinna. "Tänk att det går att kissa medan man går", tänkte hon för sig själv. Kiss och bajs blandades till en tunn välling som gjorde att byxorna klibbade mot skinnet. "Jag är galen,"tänkte Madeleine."Men att det kunde vara så här skönt hade jag ingen aning om."

När hon svängt in genom porten stannade hon ett ögonblick, knöt upp skärpet på kappan, böjde sig framåt och tittade. Nästan ända upp till byxornas midja fanns en kissgul fläck, som blev allt brunare när den växte och forsatte nedåt mellan låren och nedför benens insidor. Det till och med klafsade lite i skorna när hon gick. Madeleine stönade lite och lade handen mellan benen. "Gud vad jag är kåt." Hon gned fittan genom det kissvåta byxtyget samtidigt som hon gick uppför trappan. För varje steg smackade det i skrevet från blandningen av kiss och bajs.

"Vilken tur att jag inte mötte någon av grannarna," tänkte Madeleine när hon låst upp dörren och stängt om sig. Nu var hon alldeles för sig själv. Det doftade varmt och sommarskönt från den tysta våningen. Madeleine hängde av sig kappan och tittade noga på insidan av den. Frånsett ett par gula stänk av kiss, hade den klarat sig bra. Hon behöll skorna på och gick ut i köket. "Vad ska jag ta mig till," tänkte Madeleine. "Jag är så kåt, så kåt !" Hon gned sig mellan benen igen och kände med andra handen på bajsklumpen som fortfarande kändes varm och spände mellan skinkorna.

Försiktigt satte hon sig ned på en av pinnstolarna i köket. Bajsbullen pressade uppåt och nedåt mot skrevet. Madeleine gungade lite fram och tillbaka - det klafsade jättegott ! Hon tog i lite igen. Lite mer bajs trängde ut ur hennes ändtarm och blandade sig med kisset och bajset i skrevet. Hon krystade, och ännu mer kiss läckte ut ur den bajssmetiga fittan. Madeleine gnuggade fittan allt hårdare och stönade. Hon gned ut bajset i hela skrevet, hårdare och hårdare, och rullade runt på stolen och gnuggade rumpan mot stolen. När orgasmen närmade sig, stack hon ned handen innanför byxlinningen och gned utanpå trosorna.

Madeleine skrevade för allt hon var värd, gnuggade uppåt och nedåt. Klitoris kändes som en hård liten knapp mellan de uppsvullna blygdläpparna som var helt insmorda med blandningen av kiss och bajs. "Nu, nu !" Madeleine nästan skrek när orgasmen fick hennes kropp att skaka. Hon juckade mot handen gång på gång. "Åh, åh, åh !" Madeleine sjönk tillbaka på stolen och flämtade. Långsamt drog hon upp handen ur byxorna. Fingrarna var bruna av bajsblandat kiss och doftade därefter. Hon torkade av dom mot byxbenet, reste sig upp och gick in i badrummet.

En halvtimme senare snurrade allt i tvättmaskinen, Madeleine var noggrant duschad, hade druckit några koppar starkt kaffe och packade det sista.

Fortsättning följer........................

Tyvärr har jag inte fortsättningen, om det överhuvutaget finns någon.

Om någon har det eller har någon annan historia så posta dom gärna till den här sajten så vi andra får njuta av dom.

????

Email:


Replies :



[ Hot Wet Photosets ] [ Join Paysite ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]