Op de Keukenvloer



[ Join Members Area ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]


Posted by Jenny on January 08, 2006 at 02:07 [213.93.103.36]

Het was een drukke verjaardag,de hele kamer zat vol.
Ik zat te kletsen met een aantal mensen en dronk op mijn gemak een aantal wijntjes.
Na gelang de avond vorderde merkte ik dat ik zo langzamerhand maar een poging moest ondernemen om naar het toilet te gaan. De druk op mijn blaas werd nu wel erg groot.
Ik wurmde mij tussen de mensen door richting het gangetje waar het toilet was. Nu ik opgestaan was merkte ik hoe nodig ik wel moest plassen. Er zaten al een paar kleine druppeltjes in mijn broekje. Gelukkig droeg ik een zwart rokje want met een jeans kan het wat opzichtiger uitpakken. Tot mijn schrik ontdekte ik dat het toilet bezet was en of het tussen mijn oren zat, mijn aandrang om te plassen werd onnoemelijk groot. Dit is dus wat ik altijd lees op de site. Ik plas wel eens vaker in mij broek,maar dan heb ik de regie zelf in handen.
Maar nu vanavond met al die familie er bij….ik schaam mij dood. Ik vluchtte snel de keuken in …daar was gelukkig niemand….dacht ik. Ik keek recht in het gezicht van mijn neefje van 10 jaar. En het enigste wat ik kon doen was heftig op en neer dansen en afwisselend met de benen gekruist staan. Wat is er aan de hand tante Jenny vroeg hij….een beetje zenuwachtig .
OOOh Elmertje…..ik moet zo nodig plassen maar de WC is bezet Oooooooh ik hou het haast niet meer. Elmer keek verschrikt naar mij en riep met een klein stemmetje…..Nee tante Jenny ga snel naar het toilet. Het was nu zo kritiek geworden dat ik met mijn handen in mijn kruis stond te drukken. Ik stond daar met mijn rokje omhoog geschoven met mijn benen gekruist te knijpen in het front van een tienjarig jongetje en met de grote angst dat een van mijn familie leden nu de keuken in zou komen. Mijn nachtmerrie werd bewaarheid….ik voelde mijn broekje nat worden en al snel mijn rokje ook…..een warme straal liep langs mijn panty op het zeil van de keuken….en in mijn rode pumps. Ik keek recht in de ogen van Elmer en voelde hoe een warme gloed van schaamte mijn gehele gezicht vulde. Het jongetje stamelde alleen maar ….OH…oh ….tante wat erg…….wat erg en wilde de keuken uit rennen. Ik pakte hem snel vast en smeekte hem of hij alsjeblieft niets aan de kamer met visite wilde vertellen…hij knikte en liep alsnog weg. Ik keek in paniek om mij heen hoe ik mij hier uit moest redden.Ik pakte van het aanrecht een grote pot met augurken en uitjes en gooide die leeg over mijn natgeplaste rokje en gooide de rest over de plek waar mijn plasje lag. Net op dat moment kwam mijn Schoonzus binnen en zag mij in een plas van bommetjes en uitjes staan .
Haar reactie was pressies waar ik hoopte……Ooh lieve schat is de pot met zuur omgevallen?
Verschrikkelijk alles is over je heen gekomen……kom maar snel naar de slaapkamer dan heb ik schone kleren voor je. Even later zat ik verschoond weer in de huiskamer en mijn schoonzus vertelde in kleuren en geuren over de omgevallen pot met zuur. De hele kamer moest lachen. Tot op de dag van vandaag ben ik altijd een beetje bang als ik Elmer zie.
Want hij alleen weet wat een onzindelijke kinderachtige tante ik soms nog kan zijn.

Email:


Replies :



[ Hot Wet Photosets ] [ Return To Main Board ] [ WSP Home Page ]